G I R L
our story~

Johnny Kitagawa döntésének köszönhetően, 2001. március 16. megalakult Domoto Koichi, a Pop Jam műsorvezetőjének tánccsapata, a KAT-TUN. Mivel nagy sikernek örvendtek, felállás megmaradt, és hivatalosan is megalakult a KAT-TUN.A csapat neve egy mozaikszó, mely a tagok vezetékneveinek a kezdőbetűjéből áll, a kötőjel pedig a rajongóikat jelképezi.

KAT-TUN Fan Club Fordítások Doramák Letöltések

Akanishi Jin egy japán idol, énekel, dalszövegszerző, színész, szinkronhang és volt rádióműsor vezető. 2001től 2010ig a KAT-TUN tagja volt, azóta pedig szólóénekesként tevékenykedik.2010 elején debütált hivatalosan is az első mozifilmjével, a Bandage-val, valamint 2011ben szerepet kapott a következő Hollywoodi sikerfilmben, a 47Roninban is.

Akanishi Jin Fordítások Doramák Twitter magyarul Letöltések

OHP

 
we are messenger!

Bármiféle hírdetés teljesen felesleges. Ha szeretem az oldalad, akkor anélkül is benézek hozzád, hogy ezer "új dizim van nézd meg lécci"féle üzenettel teleírkálnád a csetet.
A KAT-TUNt vagy Jint ócsárolni tilos, ha nem tetszik valami, nem kell itt lenned. Köszönöm a megértést :]

 
d-motion
Friss bejegyzések
2012.06.18. 19:41
2012.03.22. 18:11
2012.03.15. 17:05
2012.03.01. 19:37
2012.02.26. 15:36
2012.02.24. 18:32
2012.02.21. 15:53
2012.02.20. 20:37
2012.02.12. 01:33
2012.02.09. 16:03
Friss hozzászólások
 
perfect


csak barátok, nem érdemes jelentkezni :3

 
ultimate wheels

 

 

vár: Sango, Rukka

Újraindult~ Aki kint volt, és továbbra is szeretne cserét, az írjon :3 De ezentúl szigorúan csak Ázsiával foglalkozó oldalak kérjenek, oké~?:3 És ha nem válaszolok, akkor az egyértelmű nem~ sajnálom ^^"

 

 
&forever

Egy apró kis segítség, hogy senki se feletkezzen meg a fontos dátumokról~ ^^; Ha valami kimaradt, szóljatok.

 február 23: Kame szülinapja
 március 22: hatodik évforduló
 szeptember 4: Maru szülinapja
 október 4: Ueda szülinapja
 november 5: Koki szülinapja
 november 29: Junno szülinapja

A vastaggal szedett sor pedig az, amire jelenleg várunk, illetve a következő szülinapos^^;
 

 
nyilatkozat

Hey~ A KTO lassan már három éve folyamatosan műkodik. Nap mint nap, rei hozza a frisseket, és ő a felelős a kinézettel is. Minden, amit itt találsz saját írás/fordítás és feltöltés, (amennyiben nem, ott a forrás) ezért nem ajánlott lopni.

Az oldal szerkesztője sajnos nem áll kapcsolatban a KAT-TUNnal, Jinnel, a menedzsmenttel, vagy a jincrew bármelyik tagjával.

Valamint kötelességem leírni, hogy amit innen letöltesz, 24 órán belül törölnöd kell. Bár ezt sosem csinálja senki, de nem gáz xd

 

LOG IN
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
ARIGATOU
Indulás: 2006-11-23
 
what'S up?!
Archívum - 2012. február

#1018. egy újabb jines pletyka

2012.02.26. 15:36, natsu
credit: aramatheydidnt@lj

 Hali~

Ritkán járok erre, de mikor jövök, akkor frisselek. Köszönőleveleket az öltözőmbe kérem, a virágokat a kukába XDDD Na, nézzük is~

Úgy tűnik egy újabb fejezethez ért a Ki-is-az-IGAZI-apja-Meisa-gyerekének sorozat? Nos, lehet hogy választ kapunk erre is...

Akanishi Jin és Kuroki Meisa villámcsapás szerű házassága óta, Roppongi egyre inkább zsibong a kellemetlen hírekről pletykáló emberektől.

"Meisát ezelőtt már összehozták Nishikido Ryoval és Yamashita Tomohisával is, így a Roppongit járó emberek között talán nem véletlenül terjeng az a hír, hogy lehet, nem is Jin az apja Meisa gyerekének, és mivel még nem lehet DNS tesztet csináltatni, az emberek joggal gondolhatnak ilyeneket" - nyilatkozta az egyik bulvárlap riportere.

Volt már olyan szóbeszéd is, hogy Jin házassága miatt Johnny úgy feldühödött, hogy egyből fekete listára akarta küldeni Akanishit, ami nem igazán tett volna jót a karrierjének. És ha a baba nem a Jiné, az valószínűleg még jobban felbosszantaná Johnnyt... 

Meisának így is elég zűrös fiúügyei voltak már eddig is, így csoda lenne, ha tényleg Jin lenne a gyerek apja, nem pedig valaki más...

Bár, ehhez kapcsolódva, Jin nemrég egy olyan választ adott egy valentin nappal kapcsolatos kérdésre, hogy bár nincs sok ideje, és keményen dolgozik, egy virágcsokrot megpróbált adni a feleségének... Hogy mi is az igazság... Nos, az majd kiderül.

#1017. vélemények

2012.02.24. 18:32, izu

Sziasztok. Nem pontos fordítást hozzok csak a lényeget belőle, de ezt érdemes elolvasni. 

 

"Megkérdezték az összes KAT-TUN tagot, hogy mi a véleményük az ex-KAT-TUN-os (Jin Akanishi) hirtelen házasságáról. Nakamaru már korábban elmondta, hogy gratulál  a párnak és sok boldogásot kívánt a későbbiekben. Ueda is ugyan ezt mondta, mint Maru. Junno csak sok boldogságot kívánt a párnak. Kame nem volt hajlandó válaszolni. De a legérdekesebb reakciót Koki produkálta, aki azt mondta, hogy "ő hülye?" 

Kazuya tudta, hogy ha bármilyen megjegyzést is tesz a hírre, akkor a következő nap erről fognak csámcsogni mindenhol, mert közte és Jin között nincs barátság már semmenyíre. Így jó idol módjára csendbe marad és figyelmen kívül hagyja azokat a kérdéseket, amit Jinről tesznek fel neki.

Azonban, Koki, azt mondta, hogy sokkal jobban ellenségeskedik Jinnel, mint Kame. Koki és Jin is barátok voltak régen, azonos volt az ízlésük, beleértve ebbe a zenét és a nőket. Pár éve Koki és Jin harcolt néhány lány miatt így azóta Koki kinem állhatja Jint."

 

Nos, mint mondtam meglepő dolgok derülnek ki, és ugyan senki nem tudhatja rajtuk kívül, hogy mi is volt köztük pontosan de ez mindenképpen megmagyaráz egypár dolgot. Legalábbis nekem...

 

Na de a kérdésem. Nektek mi erről a véleményetek???

#1016. CHAIN

2012.02.21. 15:53, izu

× KAT-TUN 6th ALBUM - CHAIN

A feltöltést nikonak köszönjétek~

#1015. bejelentés

2012.02.20. 20:37, izu

Sziasztok! Hát, mint észrevettétek "elfelejtettem" az oldalt... nem igazából erről szó sincs. Mi az indokom? Hogy májusba németből kis érettségit írok és arra tanulok 1000-rel mellé még jön a többi  tanulni való és amit gépnél tölök inkább pihenésre használom, a magam szórakoztatására. Ezért nem hozok frisst, ezért nem írok ki semmit. Fogalmam sincs mi lesz a KTO-val mert én amúgy is így terveztem, hogy egy ideig megpróbálom de márciusba biztos hogy abba hagyom mert a vizsgámra kell koncentrálnom, hogy ne bukjak meg. Rei-t nem érem el így neki se tudok szólni de úgy gondoltam ide azért kiírom, hogy mért nincs friss.

Egyébként Jin és Meisa boldogan él, Jin úgy látszik megkapta a büntetését, Meisával is voltak gondok de erről nem tudok pontosat mondani. 

Feltették KAT-TUN 6. nagy lemezét. Egyszerűen k*bbef*szom az egész olyan rohadt jó *-* Ezt megkapjátok megpróbálom feltölteni.

A Lock On-hoz csináltak a fiúk PV-t ez is nagyon jó, egyre jobban táncolnak és awwww ** Ha sikerül ezt is feltöltöm nektek a makinggel együtt, amint megkapom.

A szólókat imádom, mindenki mutatott valami újat, egyedül Uedával nem vagyok megelégedve de ez egyéni szoc.prob.

Kerültek fel pw-k Jin új albumáról. Igazi amerikai pörgös album lesz már vannak is kedvenc számaim és kevésbé kedvencek~

Kazuya hivalatosan belépett egy baseball csapathoz! Sok sikert drága >< remélem nem viszed túlzásba és pihenni is tudsz ><

Koki a húsvét szigeteken volt egy műsor miatt ezért olyan jó barna színe lett *-** kb. mint egy cigányvajda xD

16-án meg volt a második koncertje a Chain turnénak, nagyon jó lehetett a képekből ítélve a következő csak 24-én lesz Kazuya születésnapja után.

És végül február 23-án (azaz csütörtökön) Kazuya hivatalosan is 26 éves lesz ;w; Repül az idő~ ;;

ja ne~

#1014. jin büntetése & kattun chain infok

2012.02.12. 01:33, natsu

Heyho~

Hát, most kivételesen én jövök, ráadásul ilyen korai órákban~ A fogalmazásom ennek megfelelően lehet nem lesz értelmes néhol, de azért igyekszem~

A KAT-TUN hatodik koncertturnéja a tegnapi napon kezdődött meg. Eddig csak csupa jókat hallani a koncertekről, különösképpen a szólókat dicséri mindenki, illetve a díszletet és a megvehető dolgokat. Ezzel egyetemben csodálatos képeket kaptunk még a srácokról, igazán jól néznek ki - kivételesen mindegyikőjük.

Jin... Mint azt ugyebár mindenki tudja, a kedves Akanishink február másodikán összeházasodott Kuroki Meisával és már útban is van a gyerek. Ezt be is jelentették már. Mi ebben a baj? Pofonegyszerű... Johnny-sannak nem tetszik, hogy mindezt a sajtóból kellett megtudnia. A JE vezetője a nikkan sportsnak azt nyilatkozta, hogy az előző napi hírekből tudta meg azt, hogy az amerikába elengedett üdvöskéje megházasodott. Mivel Jin erről nem tájékoztatta - és amúgy sincs állítólag kapcsolatban az ügynökséggel... -, ezért Johnny már elgondolkozott azon, hogy mihez kezdjen ezek után Jinnel... Talán szabályokat kellene állítania neki?

Nektek mi a véleményetek erről? Mert szerintünk ha nem is ezzel, de talán a következő ilyen mértékű húzásával Jin búcsúzhat a cégtől...

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók