G I R L
our story~

Johnny Kitagawa döntésének köszönhetően, 2001. március 16. megalakult Domoto Koichi, a Pop Jam műsorvezetőjének tánccsapata, a KAT-TUN. Mivel nagy sikernek örvendtek, felállás megmaradt, és hivatalosan is megalakult a KAT-TUN.A csapat neve egy mozaikszó, mely a tagok vezetékneveinek a kezdőbetűjéből áll, a kötőjel pedig a rajongóikat jelképezi.

KAT-TUN Fan Club Fordítások Doramák Letöltések

Akanishi Jin egy japán idol, énekel, dalszövegszerző, színész, szinkronhang és volt rádióműsor vezető. 2001től 2010ig a KAT-TUN tagja volt, azóta pedig szólóénekesként tevékenykedik.2010 elején debütált hivatalosan is az első mozifilmjével, a Bandage-val, valamint 2011ben szerepet kapott a következő Hollywoodi sikerfilmben, a 47Roninban is.

Akanishi Jin Fordítások Doramák Twitter magyarul Letöltések

OHP

 
we are messenger!

Bármiféle hírdetés teljesen felesleges. Ha szeretem az oldalad, akkor anélkül is benézek hozzád, hogy ezer "új dizim van nézd meg lécci"féle üzenettel teleírkálnád a csetet.
A KAT-TUNt vagy Jint ócsárolni tilos, ha nem tetszik valami, nem kell itt lenned. Köszönöm a megértést :]

 
d-motion
Friss bejegyzések
2012.06.18. 19:41
2012.03.22. 18:11
2012.03.15. 17:05
2012.03.01. 19:37
2012.02.26. 15:36
2012.02.24. 18:32
2012.02.21. 15:53
2012.02.20. 20:37
2012.02.12. 01:33
2012.02.09. 16:03
Friss hozzászólások
 
perfect


csak barátok, nem érdemes jelentkezni :3

 
ultimate wheels

 

 

vár: Sango, Rukka

Újraindult~ Aki kint volt, és továbbra is szeretne cserét, az írjon :3 De ezentúl szigorúan csak Ázsiával foglalkozó oldalak kérjenek, oké~?:3 És ha nem válaszolok, akkor az egyértelmű nem~ sajnálom ^^"

 

 
&forever

Egy apró kis segítség, hogy senki se feletkezzen meg a fontos dátumokról~ ^^; Ha valami kimaradt, szóljatok.

 február 23: Kame szülinapja
 március 22: hatodik évforduló
 szeptember 4: Maru szülinapja
 október 4: Ueda szülinapja
 november 5: Koki szülinapja
 november 29: Junno szülinapja

A vastaggal szedett sor pedig az, amire jelenleg várunk, illetve a következő szülinapos^^;
 

 
nyilatkozat

Hey~ A KTO lassan már három éve folyamatosan műkodik. Nap mint nap, rei hozza a frisseket, és ő a felelős a kinézettel is. Minden, amit itt találsz saját írás/fordítás és feltöltés, (amennyiben nem, ott a forrás) ezért nem ajánlott lopni.

Az oldal szerkesztője sajnos nem áll kapcsolatban a KAT-TUNnal, Jinnel, a menedzsmenttel, vagy a jincrew bármelyik tagjával.

Valamint kötelességem leírni, hogy amit innen letöltesz, 24 órán belül törölnöd kell. Bár ezt sosem csinálja senki, de nem gáz xd

 

LOG IN
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
ARIGATOU
Indulás: 2006-11-23
 
Akanishi Jin

Akanishi Jin

Akanishi Jin egy japán idol, énekel, dalszövegszerző, színész, szinkronhang és volt rádióműsor vezető. 2001től 2010ig a KAT-TUN tagja volt, azóta pedig szólóénekesként tevékenykedik. Az éneklésen kívül színészkedik is, olyan népszerű filmekben játszott, mint pl a Gokusen II, Anego és Yukan Club. 2010 elején debütált hivatalosan is az első mozifilmjével, a Bandage-val, valamint 2011ben szerepet kapott a következő Hollywoodi sikerfilmben, a 47Roninban is.

Tudnivalók

Becenevek: Bakanishi (baka=buta, idióta), JinJin
Magasság:  176 centi
Tömeg:  64 kg
Vércsoport: O
Horoszkóp: rák
Születésnap: 1984, július 4
Születési hely: Chiba-ken, Japán
Család: egy öcs (Akanishi Reio)
Kedvenc színek:  piros, fehér, fekete
Kedvenc számai: 4, 7, 12
Hobbik: zene hallgatás, gitározás, dalszöveg írás, angolul tanulás, a számítógépes játékok
Kedvenc étel: Yakiniku, tésztafélék, olívaolaj
Kedvenc ital: ásványvíz
Kedvenc évszak: tavasz
Kedvenc napszaka: reggel
Átlagos alvásigénye: 3-4 óra
Átlagos fürdésideje: 30 perc
Sempaiok, akiket tisztel: Nagase Tomoya, Takizawa Hideaki, Ninomiya Kazunari, Aiba Masaki

Érdekességek

Régen azt pletykálták, hogy az igazi neve Hitoshi volt, csak megváltoztatta, ami persze nem igaz.

Mikor fiatalabb volt, egyszer hajókázás közben egy rokona lelökte a hajóról, és ő majdnem megfulladt.

Csúnyán felsült a Johnny’s meghallgatás alatt, de mikor ment, hogy visszaadja a táblát a számával, Johnny mondta neki, hogy maradhat.

Volt egy köldökpiercingje és két fülpiercingje.

A kulcscsontja nagyon csiklandós.

Idézetek

"Menj, fürödj meg. Most meg a fogad. Ne fázz meg. Nagyon jó."

"Négy gyereket akarok. Most azonnal."

Gyerekkora

1984. július 4. látta meg a napvilágot az Akanishi család legidősebb fia, Chibában. A családja a szüleiből és az öccséből, Reioból áll, aki színészként dolgozik, a Fuuta név alatt.

Első osztályos korában költözött Tokyóba. Yamashita Tomohisa a legjobb barátja, akivel a mai napig nagyon közel állnak egymáshoz.

1997ben, az egyik osztálytársa küldött be egy képet róla a Myojo újságba, és Jin kikerült a „cool osztálytársak” rovatba. Mivel Jin érdeklődött az ilyesfajta munka iránt, 1998ban részt vett a Johnny’sos meghallgatáson, amin nem ment át, de a főnök úgy döntött, hogy mégis maradhat, így egy napon került be a céghez, mint Nakamaru és Kame.

Zenés karriere

2001-2005:Debütálás előtt

Miután 2000ben Jin egy junior lett, számos olyan csapatban volt, mint a M.A.D, J2000 vagy B.A.D., míg végül 2001ben kiválasztották, hogy tagja legyen Koichi Domoto háttértáncos csapatának, a KAT-TUNnak.

2006-2009:Sikere a KAT-TUNnal

Miután az első két kislemezükkel hatalmas sikereket értek el, mindenki nagy meglepetésére, 2006. Október 13. Jin bejelentette, hogy bizonytalan időre Amerikába megy angolt tanulni. A csapat kénytelen volt nélküle folytatni hat hónapig, míg végül 2007. Április 19. Jin hivatalosan visszatért a csapatba.

Jin tehetséges dalszövegszerző is, sok KAT-TUN és szólószámát is maga írta, például a Hesitate-t, Love or Like-ot, Lovejuice-t, care-t, és a Wondert is, mely aztán egy duett lett az R&B énekesnővel, Crystal Kai-el.
Tud gitározni, így például a murasaki, ha-ha vagy pinky zenéjét is ő szerezte.

2009-2010:LANDS

2009. szeptember 5. a Tokyo Girls Colelctionnál Jin volt a különleges vendég, hogy az új filmjét, a Bandage-t népszerűsíthesse. A TGC-nél előadta az azonos című számot is.
A Bandage jelképezte a debütálását a LANDSszal, mely egy ideiglenes csapat volt, a Mr. Children producerével, Kobayashi Takeshival. A férfi írta a Bandage dalszövegét és a zenéjét is ő szerezte. A LANDS első kislemezét 2009. november 25. adták ki, és mindegyik kislemez tartalmazott egy “képeslapot”, mellyel a rajongók jelentkezhettek egy sorsolásra, melynek a díja egy különleges LANDS koncert volt, amit 2010. január 16. tartottak Tokyo fővárosi részében.

2009. november 30. bejelentették, hogy következő év január 13. Kiadnak majd egy albumot, mely a Bandaget és plusz más hét számot tartalmaz.

2010-jelen: szólókarriere

Jinnek több szólókoncertje volt, köztük az “Akanishi Jin Star Live You&Jin”, mely alatt összesen 32x lépett fel, 2010. február hetedikétől 28.ig. Az egyik szám, amit előadott a koncerteken, az A page felkerült a KAT-TUN 11. kislemezére, a Love Yourself-re. Jin maga szerezte a számot, és a dalszöveg írásában is segédkezett. 2010. március 24. bejelentették, hogy a You&Jin koncert keretében háromszor fog fellépni Los Angelesben, és Kaliforniában is. A jegyek a koncertre egy óra alatt keltek el.

Az utolsó You&Jin fellépésen, Jin bejelentette, hogy júliusban az Egyesült Államokban fog fellépni, és azt is, hogy kilép a KAT-TUNból azért, hogy szólóénekesként folytathassa tovább. 2010. szeptember 16. nyilvánosságra hozták, hogy Jin Chicagóban, New Yorkban, Houstonban, Los Angelesben és San Franciscóban fog fellépni. A Jin, Jovette Rivera és Joey Carbone által írt, Yellow Gold számról nevezték el az új turnét Yellow Gold Tour 3011nek.

Az összes koncert angolul volt, és Jin 14 angol számot adott elő, melyeket többnyire egyedül írt és rendezett. 2010. december 9. Jin bejelentette, hogy csatlakozni fog a Warner Musichoz.

Miután a Yellow Gold Tour 3011 hatalmas siker volt, Jin visszatért Japánba. Hogy megköszönje a rajongói támogatását, 12szer lépett fel az Osaka-jo Hallban, a World Memorial Hallban, a Nippon Budokanban és a Saitama Super Arénában.  

Jin első szólóénekesként kiadott kislemezét, az Eternalt 2011 március másodikán adta ki a Warner Music Group Japan. Amerikában egy olyan kislemezzel fog majd debütálni, ami egy közreműködés lesz közte és az énekes és dalszövegíró J.R.Rotem között. Május negyedikén került a boltokba az első koncert dvd-je, a Yellow Gold Tour 3011 DVD, és az első Amerikában is kiadott albuma július negyedikén fog megjelenni, dátum mely egybeesik a születésnapjával és a függetlenség napjával is.

Színészi karriere

A kicsi Jin 1999ben szerepelt először a P.P.O.I második részében, majd voltak még kisebb szerepei az olyan filmekben, mint például a Best Friend, Omae no yukichi ga naiteiru, Haregi, Koko ichiban. 2000ben kapta meg az első mellékszerepét egy musicalben, a Millennium Shockban, majd a következő években szerepelt még a Show Geki Shock-ban és a Dream Boysban is. 2005ben tért vissza a képernyőkre Yabuki Hayato szerepében, a népszerű Gokusen sorozat második évadában. A sorozat nagy népszerűségnek örvendett, és 27.8% lett a nézettsége, valamint elnyerte a „legjobb dorama” díjat is. Ugyanabban az évben később szerepelt az Anego c. doramában is.
2007ben megkapta első főszerepét a Yukan Clubban, ezzel az alakításával kiérdemelte magának a „legjobb színész” díjat a Nikkan Sports Drama Grand Prixen. Egy évvel később debütált szinkronszínészként is, ő volt a Speed Racer c. film főszereplőjének, Emile Hirschnek a szinkronszínésze.

2009ben kiválasztották a Bandage mozifilm főszereplőjének.

Nem rég jelentették be, hogy Jin szerepelni fog a Hollywoodi47Ronin” c. filmben. Akanishi a főszereplő Oishi Chikara legjobb barátját fogja alakítani. A film rendezője, Carl Erik Rinsch-t lenyűgözték Jin angolja és az akaratereje.

Filmes szerepei

Mozifilmek

2010: Bandage
2012: 47Ronin

Doramák

1999: Kowai Nichiyobi
1999: Best Friends (Shibutani Ryota)
2000: Haregi, koko ichiban (Aihara Yamato)
2005: Gokusen II (Yabuki Hayato)
2005: Anego (Kurosawa Akihiko)
2007: Yukan Club (Shochikubai Miroku)

Sp részek

1999: P.P.O.I (Murata)
2000: Taiyo wa Shizumanai (fiatal fiú)
2004: X’mas nante daikirai (Kitagawa Shou)

Szinkronizálásai

2008: Speed Racer

Musicalek

2000: Millenium Shock - mellékszereplő (november)
2001-2002: SHOW geki SHOCK - mellékszereplő(December – január)
2002: SHOW geki SHOCK - mellékszereplő(június)
2002: ANOTHER - mellékszereplő(augusztus)
2003: Shock is Real Shock – mellékszereplő (január 8-február 25)
2004: Dream Boy – mellékszereplő (január 8-január 31)
2005: Hey! Say! Dream Boy – mellékszereplő (április 27-május 15)
2006: Dream Boys – mellékszereplő (január 3-január 29)

Reklámok [CM-k]

2001: FT SHISEIDO – Sea Breeze
2001: LOTTE – Gum
2005: Nintendo – Dance Dance Revolution with Mario
2005: NTT DoCoMo – FOMA920i Ramen ver.
2006-jelen: ROHTO Pharmaceutical Co. – OXY
2006: NTT DoCoMo – FOMA020i Osaifu keitai ver.
2006: NTT DoCoMo – FOMAnew9 Ugokidasu reji ver.
2006: FOMA903i Music ver.
2007: Otsuka Pharmaceutical Co. – Oronamin C

Díjak

2001-2005: 16 Jr. díjat kapott
2007: 11th Nikkan Sports Drama Grand Prix : Legjobb színész - "Yukan Club"
2007: 17th TV LIFE Drama award: Legjobb színész  - "Yukan Club"
2008: Anan Magazine 2008 Ranking: Olvasók kedvence - #2
2008: Anan Magazine 2008 Ranking: Akit a legtöbben szeretnék, hogy megölelje őket - #1
2008: Anan Magazine 2008 Ranking: Akit a legtöbben akarnak szeretőként - #1
2008: Anan Magazine 2008 Ranking: Legszexibb - #1
2009: TBS TV Station Program Countdown 2009: Legtrendibb férfi előadó - #1

Diszkográfia

LANDS

2009.11.25: Bandage
2010.01.13: Olympos

Akanishi Jin

2011.03.02: Eternal
2011.07.04:

Szólói

»» Hestitate
»» Care (BTR)
»» Ha-ha
»» Murasaki
»» Pinky
»» LOVEJUICE (KAT-TUN III -QUEEN OF PIRATES-)
»» A page (Love Yourself)
»» Yellow Gold
»» Christmas morning
»» Magnitude
»» Bass go boom
»» I.N.P
»» Oowah
»» Body talk
»» Paparats
»» Hey girl
»» Pin dom
»» The fifth season
»» My mp3
»» Tipsy love

Koncert DVD-k

2011.05.04: Yellow Gold Tour 3011

 

NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!