G I R L
our story~

Johnny Kitagawa döntésének köszönhetően, 2001. március 16. megalakult Domoto Koichi, a Pop Jam műsorvezetőjének tánccsapata, a KAT-TUN. Mivel nagy sikernek örvendtek, felállás megmaradt, és hivatalosan is megalakult a KAT-TUN.A csapat neve egy mozaikszó, mely a tagok vezetékneveinek a kezdőbetűjéből áll, a kötőjel pedig a rajongóikat jelképezi.

KAT-TUN Fan Club Fordítások Doramák Letöltések

Akanishi Jin egy japán idol, énekel, dalszövegszerző, színész, szinkronhang és volt rádióműsor vezető. 2001től 2010ig a KAT-TUN tagja volt, azóta pedig szólóénekesként tevékenykedik.2010 elején debütált hivatalosan is az első mozifilmjével, a Bandage-val, valamint 2011ben szerepet kapott a következő Hollywoodi sikerfilmben, a 47Roninban is.

Akanishi Jin Fordítások Doramák Twitter magyarul Letöltések

OHP

 
we are messenger!

Bármiféle hírdetés teljesen felesleges. Ha szeretem az oldalad, akkor anélkül is benézek hozzád, hogy ezer "új dizim van nézd meg lécci"féle üzenettel teleírkálnád a csetet.
A KAT-TUNt vagy Jint ócsárolni tilos, ha nem tetszik valami, nem kell itt lenned. Köszönöm a megértést :]

 
d-motion
Friss bejegyzések
2012.06.18. 19:41
2012.03.22. 18:11
2012.03.15. 17:05
2012.03.01. 19:37
2012.02.26. 15:36
2012.02.24. 18:32
2012.02.21. 15:53
2012.02.20. 20:37
2012.02.12. 01:33
2012.02.09. 16:03
Friss hozzászólások
 
perfect


csak barátok, nem érdemes jelentkezni :3

 
ultimate wheels

 

 

vár: Sango, Rukka

Újraindult~ Aki kint volt, és továbbra is szeretne cserét, az írjon :3 De ezentúl szigorúan csak Ázsiával foglalkozó oldalak kérjenek, oké~?:3 És ha nem válaszolok, akkor az egyértelmű nem~ sajnálom ^^"

 

 
&forever

Egy apró kis segítség, hogy senki se feletkezzen meg a fontos dátumokról~ ^^; Ha valami kimaradt, szóljatok.

 február 23: Kame szülinapja
 március 22: hatodik évforduló
 szeptember 4: Maru szülinapja
 október 4: Ueda szülinapja
 november 5: Koki szülinapja
 november 29: Junno szülinapja

A vastaggal szedett sor pedig az, amire jelenleg várunk, illetve a következő szülinapos^^;
 

 
nyilatkozat

Hey~ A KTO lassan már három éve folyamatosan műkodik. Nap mint nap, rei hozza a frisseket, és ő a felelős a kinézettel is. Minden, amit itt találsz saját írás/fordítás és feltöltés, (amennyiben nem, ott a forrás) ezért nem ajánlott lopni.

Az oldal szerkesztője sajnos nem áll kapcsolatban a KAT-TUNnal, Jinnel, a menedzsmenttel, vagy a jincrew bármelyik tagjával.

Valamint kötelességem leírni, hogy amit innen letöltesz, 24 órán belül törölnöd kell. Bár ezt sosem csinálja senki, de nem gáz xd

 

LOG IN
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
ARIGATOU
Indulás: 2006-11-23
 
what'S up?!

#1017. vélemények

2012.02.24. 18:32, izu

Sziasztok. Nem pontos fordítást hozzok csak a lényeget belőle, de ezt érdemes elolvasni. 

 

"Megkérdezték az összes KAT-TUN tagot, hogy mi a véleményük az ex-KAT-TUN-os (Jin Akanishi) hirtelen házasságáról. Nakamaru már korábban elmondta, hogy gratulál  a párnak és sok boldogásot kívánt a későbbiekben. Ueda is ugyan ezt mondta, mint Maru. Junno csak sok boldogságot kívánt a párnak. Kame nem volt hajlandó válaszolni. De a legérdekesebb reakciót Koki produkálta, aki azt mondta, hogy "ő hülye?" 

Kazuya tudta, hogy ha bármilyen megjegyzést is tesz a hírre, akkor a következő nap erről fognak csámcsogni mindenhol, mert közte és Jin között nincs barátság már semmenyíre. Így jó idol módjára csendbe marad és figyelmen kívül hagyja azokat a kérdéseket, amit Jinről tesznek fel neki.

Azonban, Koki, azt mondta, hogy sokkal jobban ellenségeskedik Jinnel, mint Kame. Koki és Jin is barátok voltak régen, azonos volt az ízlésük, beleértve ebbe a zenét és a nőket. Pár éve Koki és Jin harcolt néhány lány miatt így azóta Koki kinem állhatja Jint."

 

Nos, mint mondtam meglepő dolgok derülnek ki, és ugyan senki nem tudhatja rajtuk kívül, hogy mi is volt köztük pontosan de ez mindenképpen megmagyaráz egypár dolgot. Legalábbis nekem...

 

Na de a kérdésem. Nektek mi erről a véleményetek???

3 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2012.03.03. 23:08
Szilvia

Kazuya és Jin tényleg a legjobb barátok voltak, szerintem ezért is osztották rájuk a Gokusen 2 a 3D-és vezérek név szerint,  Odagiri Ryu és Yabuki Hayato szerepét. De aztán valami történ nem biztos, de Jin nem bírta elviselni, hogy japán kis csitrik AKame néven, emlegetik, őt és Kazuyat és ezáltal beskatulyázzák, eleinte biztos hízelgőnek, találta, de egy idő, után már nem. Hisz ő és Kazuya külön egyéniségek. és szerintem emiatt ment ki legelőször Amerikában, mert ő ott Jin Akanishi lehet nem pedig AKame. Más néven Jin nem akart Kazuya oldalbordája lenni élete végéig.
Bár szerintem most is van köztük barátság, még ha kicsi is. Ami kölcsönös tiszteleten alapszik. ezért nem nyilatkozott semmit Kazuya "mert vagy jót kell mondani, vagy semmit" és ő ezért a semmit, választotta mert jót biztos nem tudott, rosszat meg nem akart, mondani. Mert lehet, hogy olyasmi motoszkált a fejében mint Koki-nak hogy "hülye"  Koki-nak a reakciója nagyon tetszett, hasonló volt, az enyém, bár először az volt, hogy ki a csuda ez a Meisa, amiikor utána jártam, hogy ki, na akkor mondtam, hogy Jin aranyom te simán hülye vagy.

Idézet
2012.02.25. 22:50
zetazina

Izu köszi, hogy megosztottad velünk. Nem tudom mi történt Kame és Jin között. Csak azt tudom ha csak rövid ideig nagyon jó barátok voltak, aztán történt valami ami miatt egyikük sem beszél róla. Nem ugy, mint Koki aki nyiltan is megmondja a véleményét.

Yaya! Én valahogy ugy érzem Kame NINCS Jin árnyékában, mert Kame sokkal több lehetőséget kapott mint Jin (hacsak a filmszerepeket, reklámokat, műsorvezetői lehetőségeit nézzük). Én szerintem inkább Jin volt háttérben, amit nehezen viselt el, s végén kilépett KAT-TUN-ból. Kame viszont nagyon diplomatikus  és nem mond semmit, s az is igaz árgus szemmel figyelik öket, minden mozdulatukat - különösen az AKAME fanok - lesik, hátha még  megmaradt a barátságuk. Bevallom nekem is bejött az AKAME párosítás, olyan szépek együtt! Én most sem tudom mi történt köztük.  Az nekem is új hírérték volt, hogy Koki jobban kirohant Jin ellen, így már értem Koki reakcióját. De Kame???       Még hozzáteszem azt is, hogy Jin is ovatosan fogalmaz KAT-TUN-al kapcsolatban, ő sem  mond róluk sértőt, sőt azt hiszem meg is köszönte a velük töltött idöt.  Talán rosszul tudom?


Válasz:

Kame és Jin úgy látszott nagyon jó barátok voltak még a kezdetbe a 2000 évek elején. Igaz lehetett ez megjátszott barátság is, ahogy sokan vélik de annyi biztos, hogy barátok voltak. Hogy mért vesztek össze ilyen csúnyán azt nem lehet tudni, de 50% vsz. hogy köze volt Jin fél éves szünetének még 2006-ba. 

Kame 2010 óta sose mutatott őszinte reakciót, ha Jinről volt szó de érthető  és ez a dolga, hogy egy maszkot tartson fent különben megtörne a tökéletes idol kép, amit kialakított hogy azt higgyék a rajongok ő ilyen valójában. Kamenashi maximalista ember ezért érthető mért nem engedi meg magának, hogy hibázzon..

Jin pedig... hát Jin már egyre jobban hazugságokkal válaszol, ha KT-ról kell beszélnie. Ő se teszi szívesen, de muszáj neki mert benne van a feladatába...

Idézet
2012.02.24. 21:11
yaya

Az biztos, hogy nem lennék Kame helyében! Sőt az egész KAT-TUN helyében szegényeket még mindig a Jinnel történő dolgokkal zaklatják pedig már közük nincs Jinhez! ennyiből Jint is minden héten megkérdezhetnék, hogy mit szól a KAt-TUN most kiadott lemezeirő/ single-jükről!

Kame meg szegényem bármit is tesz MINDIG Jin "árnyékában" fog élni. Kame két verzió közül választhat: 1, nem reagál semmit --> az újságok ezért írnak róla 2, reagál--> még ha sok boldogságot is kíván az újságok elferdítenék a lényeget (milyen hangon mondta, pont akkor vett levegőt, könny szökött szemébe, megmozdítatta a fejét, rosszkor pislogott...stb) Sztem guaztustalan amit művelnek!

Kokinak pedig ha ez a véleménye (és ilyen nyiltann közölte is) biztos van oka rá. (lefelábbis az ő szempontjából)

 


Válasz:

hidd el Jinnek is beszélnek a KAT-TUN-ról de a szokásos "profi" mondatával hárít mindent. 

szvsz. mind a ketten ugyan úgy élnek egymás "árnyékában" sose fognak tudni szabadulni egymástól ameddig csenbe maradnak és hárítanak...

hát Kokinak az az oka gondolom, amit elmondott..

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!